Samen staan we sterk

De website van samen staan we sterk is een verbindend platform tussen, hulp vragende personen met, goede doelen, bedrijven, welzijnsorganisaties en particulieren aanbieders. Voor hulp zoekende gezinnen is het altijd moeilijk te vinden wat er binnen hun regio wordt aangeboden, samen staan we sterk is opgericht om al deze organisaties, particulieren aanbieders en hulpzoekende te laten samenkomen binnen 1 platform. www.samenstaanwesterk.nl

Geverifieerde hulp zoekende kunnen via het platform van samen staan we sterk in de regio zoeken naar welke organisaties er zijn te vinden voor ondersteuning. Hulp zoekende kunnen ook zelf advertenties plaatsen met waarin zij hulp zoeken. Voorbeeld: Een bejaard echtpaar, zelf niet meer lichamelijk in staat om de tuin bij te houden, zoeken een tuinman die eens in de 2 maanden een uurtje kan besteden voor de onderhoud van de tuin.

Meld je direct aan!

Registratieformulier SSWS

  • Vrijblijvend registreren

Centraal platform

Goede doelen en welzijnsorganisaties kunnen hun diensten en middelen aanbieden binnen de regio’s waarin zij actief zijn. Zo kunnen hulpzoekende gezinnen met 1 druk op knop zien welke organisaties actief zijn binnen hun eigen regio en wellicht voor het gezin van betekenis kunnen zijn.

Particulieren aanbieders kunnen artikelen aanbieden waarmee nog iemand blij gemaakt kan worden. De mogelijkheden qua aanbieden zijn ongekend.

Nieuwsgierig geworden naar het platform, ga dan naar de website www.samenstaanwesterk.nl